Batu Ampar, Kramat Jati, Jakarta Timur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Batu Ampar
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Timur
Kacamatan Kramat Jati

Batu Ampar nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kramat Jati, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg