Batuanten, Cilongok, Banyumas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Batuanten
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banyumas
Kacamatan Cilongok

Batuanten nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Cilongok, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg