Batujajar, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Batujajar

Peta lokasi Kacamatan Batujajar
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega 32,04 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 97.962 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Batujajar nyaéta hiji Kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png