Becky G

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Becky G
Gomez, 2016
GumelarRebbeca Marie Gomez
2 Maret 1997 (1997-03-02) (yuswa 23)
Inglewood, California, A.S.[1][2]
Ngaran landianBecky Gomez[2]
Pagawéan
  • Panyanyi
  • panulis lagi
  • aktris
Taun aktip2008–ayeuna
Karir musik
Aliran
Lébel
  • Kemosabe
  • RCA
  • Sony Latin
  • Arista
Situs web
iambeckyg.com

Rebbeca Marie Gomez(gumelar 2 Maret 1997; umur 23 taun)[3], atawa Becky G, nyaéta penyanyi sareng aktris Amérika. Gomez janten dikenal nalika taun 2011 nalika anjeunna mimiti ngunggah pidéo nyalira mawa lagu tina lagu-lagu populér online. Salah sahiji video anu narik perhatian produser Dr. Lukas, anu teras masihan masihan Kemosabe Records sareng RCA Records.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Becky G Pays Tribute To Mexican Culture By Recreating Iconic Frida Kahlo Paintings [PHOTOS]". Latintimes.com. May 25, 2016. Diakses tanggal June 13, 2016. 
  2. a b Shepherd, Julianne Escobedo (June 17, 2014). "How Becky G Had a Midlife Crisis at Nine and Hit By 17". Rolling Stone. Diakses tanggal January 15, 2019. 
  3. "Becky G: 21 Under 21 (2014)". Billboard. http://www.billboard.com/articles/6251181/becky-g-21-under-21-2014. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg