Bekasi Selatan, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Bekasi Selatan

Peta lokasi Kacamatan Bekasi Selatan
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bekasi
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Bekasi Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.





Nuvola filesystems folder home.png