Bekasi Kidul, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Bekasi Selatan, Bekasi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bekasi Selatan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBekasi
Lega14,96 Kilométer pasagi
Pangeusi212.434 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.04
Désa/kalurahan-

Bekasi Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.