Bekasi Selatan, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bekasi Selatan

Peta lokasi Kacamatan Bekasi Selatan
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bekasi
Camat -
Lega 14,96 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 212.434 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Bekasi Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.





Nuvola filesystems folder home.png