Bekasi Kidul, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Bekasi Selatan, Bekasi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bekasi Selatan

Peta lokasi Kacamatan Bekasi Selatan
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bekasi
Camat -
Lega 14,96 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 212.434 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Bekasi Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png