Belawan Sicanang, Medan Belawan, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Belawan Sicanang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Belawan

Belawan Sicanang nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Belawan, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Belawan, Medan


Gnome-home.svg