Bendahara, Aceh Tamiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bendahara

Peta lokasi Kacamatan Bendahara
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Tamiang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bendahara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Tamiang, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Tamiang Citakan:Bendahara, Aceh Tamiang


Nuvola filesystems folder home.png