Benedict Cumberbatch

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Benedict Cumberbatch jeung Sophie Hunter

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch leuwih dipikawanohna mah Benedict Cumberbatch (gumelar di London, Inggris, 19 Juli 1976) nyaéta saurang aktor pilem, sérial tipi, téater, dubber sarta produser asal Inggris. Benedict geus midang di loba produksi pilem, sérial tipi, téater, iklan jeung réa deui. Tapi ngaranna kakara mimiti dipikawanoh ku sakumna ti pintonanna anu matak kataji para wanoja dina sérial Sherlock. Taun 1999 Cumberbatch ngajalin hubungan jeung aktris Olivia Pulet. Ngan hajakal hubunganna éta kuda panungtungan sanggeus 12 taun ngajalin hubungan. Di taun 2011 Benedict ngajalin hubungan jeung aktris Anna James, tapi pisah deui sataun satuluyna. Sanajan geus midang salaku aktor di mangrupa-rupa pilem, téater, sérial tipi, sarta drama radio, ngaran Benedict Cumberbatch teu dipikawanoh ku kalangan internasional. Tapi sanggeus Benedict jadi pameran utama dina sérial Sherlock di taun 2010, ngaranna mimiti loba dipikawanoh utamana mah di kalangan para wanoja.

Rujukan[édit | édit sumber]