Berampu, Dairi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Berampu

Peta lokasi Kacamatan Berampu
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Dairi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Berampu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Dairi Citakan:Berampu, Dairi


Nuvola filesystems folder home.png