Berampu, Dairi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Berampu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDairi
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.11.13
Désa/kalurahan-

Berampu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Dairi Citakan:Berampu, Dairi