Besitang, Langkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Besitang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.05.16
Désa/kalurahan-

Besitang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Langkat Citakan:Besitang, Langkat