Besuki, Lumbir, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Besuki
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanLumbir

Besuki nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Lumbir, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg