Bilah Barat, Labuhanbatu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bilah Barat
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.10.07
Désa/kalurahan-

Bilah Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Labuhanbatu Citakan:Bilah Barat, Labuhanbatu