Bilah Barat, Labuhanbatu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bilah Barat

Peta lokasi Kacamatan Bilah Barat
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Labuhanbatu
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bilah Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Labuhanbatu Citakan:Bilah Barat, Labuhanbatu


Nuvola filesystems folder home.png