Binjai, Medan Denai, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Binjai
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Denai

Binjai nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Denai, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Denai, Medan