Binjai Barat, Binjai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Binjai Barat

Peta lokasi Kacamatan Binjai Barat
Propinsi Sumatra Kalér
Kota Binjai
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Binjai Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Binjai, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kota Binjai Citakan:Binjai Barat, Binjai


Nuvola filesystems folder home.png