Binjai Selatan, Binjai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Binjai Selatan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaBinjai
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.75.05
Désa/kalurahan-

Binjai Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Binjai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kota Binjai Citakan:Binjai Selatan, Binjai