Binjai Timur, Binjai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Binjai Timur
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaBinjai
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.75.04
Désa/kalurahan-

Binjai Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Binjai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kota Binjai Citakan:Binjai Timur, Binjai