Bintang, Acéh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Bintang, Aceh Tengah)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bintang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Tengah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.04.08
Désa/kalurahan-

Bintang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.


Citakan:Bintang, Acéh Tengah