Bintang Bayu, Serdang Bedagai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bintang Bayu

Peta lokasi Kacamatan Bintang Bayu
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Serdang Bedagai
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bintang Bayu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Serdang Bedagai Citakan:Bintang Bayu, Serdang Bedagai


Nuvola filesystems folder home.png