Bintang Hulu, Sidikalang, Dairi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Bintang Hulu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDairi
KacamatanSidikalang

Bintang Hulu nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Sidikalang, Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sidikalang, Dairi