Bismo, Blado, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bismo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanBlado

Bismo nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Blado, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg