Bobotsari, Bobotsari, Purbalingga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Bobotsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanBobotsari

Bobotsari nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Bobotsari, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]


  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)