Bogor Kidul, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bogor Kidul
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBogor
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.71.01
Désa/kalurahan-

Bogor Kidul nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.