Bogor Wétan, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bogor Timur
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBogor
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.71.02
Désa/kalurahan-

Bogor Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.