Lompat ke isi

Bojongpicung, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Bojongpicung
Peta
Peta lokasi Kacamatan Bojongpicung
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega88,33 kilométer pasagi
Pangeusi73.653 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.06

Bojongpicung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]