Botolambat, Kandeman, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Botolambat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanKandeman

Botolambat nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Kandeman, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg