Bram Itam, Tanjung Jabung Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bram Itam

Peta lokasi Kacamatan Bram Itam
Propinsi Jambi
Kabupatén Tanjung Jabung Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bram Itam nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanjung Jabung Barat Citakan:Bram Itam, Tanjung Jabung Barat


Nuvola filesystems folder home.png