Bram Itam, Tanjung Jabung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bram Itam
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.06.11
Désa/kalurahan-

Bram Itam nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanjung Jabung Kulon, Propinsi Jambi, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanjung Jabung Kulon Citakan:Bram Itam, Tanjung Jabung Kulon