Buahbatu, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Buahbatu

Peta lokasi Kacamatan Buahbatu
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat Yayan Ahmad Brillyana
Lega 7,93 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 96.100 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Buahbatu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png