Lompat ke isi

Buara, Karanganyar, Purbalingga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Buara
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Buara
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanKaranganyar

Buara nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Karanganyar, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]


  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)