Bukatéja, Purbalingga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bukatéja

Peta lokasi Kacamatan Bukatéja
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Purbalingga
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bukatéja nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]


 

Kabupatén Purbalingga, Jawa Tengah

Kacamatan: Bobotsari | Bojongsari | Bukatéja | Kaligondang | Kalimanah | Karanganyar | Karangjambu | Karangmoncol | Karangreja | Kejobong | Kemangkon | Kertanegara | Kutasari | Mrebet | Padamara | Pengadegan | Purbalingga | Rembang



Nuvola filesystems folder home.png
  1. BPS Kabupaten Purbalingga. Kabupaten Purbalingga dalam Angka 2016. ISSN: 0215.6075