Bumiayu, Brebes

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bumiayu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBrebes
Lega73,69 Kilométer pasagi
Pangeusi98.159 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan1327 jiwa/km²
Kode Kemendagri33.29.03
Désa/kalurahan15[2]

Bumiayu nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[3]

  1. BPS Kabupaten Brebes (2016). Statistik Kesejahteraan Rakyat Kabupaten Brebes 2015.
  2. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)
  3. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)