Bumiayu, Brebes

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Bumiayu

Peta lokasi Kacamatan Bumiayu
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Brebes
Camat -
Lega 73,69 km²[1]
Jumlah pangeusi 97.777[2]
 - Kapadetan 1327 jiwa/km²
Kalurahan/désa 15[3]

Bumiayu nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[4]

 
Kabupatén Brebes, Jawa Tengah
Lambang Daerah Kabupaten Brebes

Kacamatan: Banjarharjo | Bantarkawung | Brebes | Bulakamba | Bumiayu | Jatibarang | Kersana | Ketanggungan | Larangan | Losari | Paguyangan | Salem | Sirampog | Songgom | Tanjung | Tonjong | Wanasari



Nuvola filesystems folder home.png
  1. BPS Kabupaten Brebes (2016). Statistik Kesejahteraan Rakyat Kabupaten Brebes 2015.
  2. BPS Kabupaten Brebes (2016). Statistik Kesejahteraan Rakyat Kabupaten Brebes 2015.
  3. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)
  4. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)