Buntiris

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Buntiris, Kalanchoe pinnata Pers. kalebet kana kulawarga Crassulanceae nyaéta salah sahiji tutuwuhan ubar. Jangkung tangkal buntiris dugi 0,3 - 2 méter. Tutuwuhan buntiris aslina ti nagara Madagaskar. Ieu tutuwuhan biasana hirup di alam tropis, buntiris ogé katélah ku masarakat pikeun ubar alternatif, sabab buntiris ngandung magnesium malat.

Nulis.jpg