Buyung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Buyung nyaéta barang garabah wadah cai atah. Wangun beuteungna méh buleud jeung palebah beungeunna leutik. Gedéna kira-kira sagedé beuteung jelema. Gunana buyung saperti kendi pikeun ngala cai, tapi aya ogé nu sok dipaké pabéasan.[1]

Nulis.jpg



Sumber[édit | édit sumber]

  1. R.A. Danadibrata. 2006. Kamus Basa Sunda. Bandung: Kiblat Buku Utama.