Cécémpéh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cécémpéh (ᮎᮦᮎᮦᮙ᮪ᮕᮦᮂ) nyaéta nyiru leutik.[1] Cécémpéh gunana pikeun mawa barang dagangan tukang goréngan, ari dibawana disuhun.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Danadibrata, R.A. (1 Desember 2009). Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Bandung: Kiblat Buku Utama. p. 133. ISBN 9793631937. 
Nulis.jpg