Cai tawar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Cai tawar (ing:fresh water) nyaéta cai anu rasana tawar jeung miboga kadar uyah <0,2 permit.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. Tim Penyusun Kamus PS. 2013. Kamus Pertanian Umum. Jakarta:Penebar Swadaya ISBN 9790025939
Nulis.jpg