Cakung Barat, Cakung, Jakarta Timur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Cakung Barat
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Timur
Kacamatan Cakung

Cakung Barat nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cakung, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg