Lompat ke isi

Campakamulya, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Campakamulya
Peta
Peta lokasi Kacamatan Campakamulya
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega74,26 kilométer pasagi
Pangeusi24.339 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.25

Campakamulya nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]