Cangkorah, Batujajar, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Cangkorah
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Batujajar

Cangkorah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Batujajar, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg