Cangkuang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cangkuang

Peta lokasi Kacamatan Cangkuang
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 24,61 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 76.761 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Cangkuang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.





Nuvola filesystems folder home.png