Carios Lalampahan Bi Sarinem

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Carios Lalampahan Bi Sarinem  
PanulisMuhamad Satibi
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunSinar Kamajuan
Kaping dimedalkeun1929

Carios Lalampahan Bi Sarinem nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Muhamad Satibi. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 1929 ku penerbit Sinar Kamajuan.


Nulis.jpg