Carios Lalampahan Bi Sarinem

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Carios Lalampahan Bi Sarinem  
Panulis Muhamad Satibi
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Sinar Kamajuan
Kaping dimedalkeun 1929

Carios Lalampahan Bi Sarinem nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Muhamad Satibi. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 1929 ku penerbit Sinar Kamajuan.


Nulis.jpg