Carita Nyi Halimah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Carita Nyi Halimah  
Panulis Samsoedi
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2005

Carita Nyi Halimah nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Samsoedi. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2005 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg