Cawang, Kramat Jati, Jakarta Timur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Cawang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Timur
Kacamatan Kramat Jati

Cawang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kramat Jati, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg