Celegeng

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Celegeng atawa nyogong (Basa Indonésia: ereksi; Basa Inggris: erection) nyaéta kondisi nu mana sirit lalaki keur dina kaayaan mangkreng atawa heuras.

Morpho menelaus huebneri MHNT Male Dos.jpg