Celegeng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Male body erection study.jpg

Celegeng atawa nyogong (basa Indonésia: ereksi; Basa Inggris: erection) nyaéta kondisi nu mana sirit lalaki keur dina kaayaan mangkreng atawa heuras.

Blue morpho butterfly.jpg