Cetok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dudukuy cetok (ti : Malasari panen padi)

Cetok sok disebut ogé dudukuy beletok nyaéta dudukuy anu dijieunna tina haté awi disambung-sambungkeun sagedé payung jeung cekong pisan.[1] Nu matak disebut dudukuy beletok sabab lamun katinggang hujan ramé sorana.[1] Dudukuy beletok bangunna rék satengah buleud.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c Danadibrata, R.A. (1 Desember 2009). Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Bandung: Kiblat Buku Utama. p. 139. ISBN 9793631937. 
Nulis.jpg