Charlotte Rampling

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Charlotte Rampling
[[File:
Charlotte Rampling 2016.jpg
|frameless|alt=]]
Charlotte Rampling (2016)
Babar Tessa Charlotte Rampling
5 Pébruari 1946 (1946-02-05) (yuswa 73)
Sturmer, Essex, Inggris
Pakasaban Aktris
Taun aktif 1965-present
Pasangan Bryan Southcombe (1972-1976)
Jean Michel Jarre (1978-1998)

Tessa Charlotte Rampling, OBE (Sturmer, Essex, Inggris, 5 Pébruari 1946) nyaéta saurang aktris asal Inggris[1].

Referensi[édit | édit sumber]

  1. "Charlotte Rampling Biography (1946-)". 
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg