Tes chi-kuadrat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Chi-square test)
Jump to navigation Jump to search

Tes chi-kuadrat nyaéta hypothesis test nu mana tes statistik mibanda sebaran chi-kuadrat lamun null hipotesisna bener.

Ieu kaasup:

please add tests, history, etc.


Nulis.jpg