Tes chi-kuadrat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tes chi-kuadrat nyaéta hypothesis test nu mana tes statistik mibanda sebaran chi-kuadrat lamun null hipotesisna bener.

Ieu kaasup:

please add tests, history, etc.


Nulis.jpg