Chilsung Cider

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Chilsung Cider (칠성사이다) nyaéta hiji inuman dikarbonoasi nu dipasarkeun ku pausahaan Koréa Kidul Lotte Chilsung. Chulsung Cider lain "cider" kawas dina istilah basa Inggris nu mangrupa inuman nu ngandung alkohol, dijieun tina sari apel. Di Koréa Kidul kecap "cider" hartina inuman dikarbonasi nu diamisan kawas Seven Up atawa Sprite.

Chilsung Cider sarua jeung Seven Up tapi leuwih amis. Cider Koréa liana rupa-rupa rasana ti mimiti nu rasana jeruk tepi ka rasa Fanta atawa "soda krim" nu gulaan.

Inuman ieu kacida ksohorna di Koréa Kidul.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Foodlogo2.svg

Citakan:Korea-cuisine-stub