Chuvashia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
RussiaChuvashia2007-07.png
Chuvashia03.png

Chuvashia mangrupa salah sahiji Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu miboga luas daérah 18.300 km². Jumlah padumuk di républik ieu nyaéta 1.313.754 jiwa (2002), kalawan kapadetan 71,8 km². Ibu kotana nyaéta Chéboksary.

Bandéra Chuvashia



Countries.png