Ciberem, Sumbang, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ciberem
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanSumbang

Cibérém nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Sumbang, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg